Foto: Rune Letrud

Søndag kveld. Siste kveld på en fantastisk turné. Madam Felle kunne by på nok et glitrende publikum, og mange fra lørdagens enorme konsert hadde ikke akkurat overraskende funnet veien tilbake denne kvelden.

Dagens post blir ingen anmeldelse, men en mer personlig observasjon da jeg må rett og slett innrømme at jeg knapt nok fikk med meg noe av konserten. Hodet var en smule i skyene etter først å ha fått lov til å henge med The Rainmakers på turnéen – og toppet det med å servere gutta middag før siste konsert, før guttedrømmen ble oppfylt da bandet mitt fikk æren av å varme opp for Rainmakers denne kvelden. Når kvelden så ble toppet med at de inviterte oss opp på scenen for å synge «Honky Tonk Women» med dem – så ble det hele intenst for en enkel sjel fra landsbygda.

Men folk jeg stoler på sverger på at lyden var bedre, at bandet var enda tightere og enda mer spillesugne – og leverte en enda bedre konsert enn dagen før.

Det eneste jeg kan tilføye er at jeg tviler ikke et SEKUND på at det er sant.

Hør på noen av låtene fra konserten, og døm selv.

The One That Got Away:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Government Cheese:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Shiny Shiny:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Honky Tonk Women:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Jeg vil rett og slett bare si TAKK til VERDENS hyggeligste mennesker i The Rainmakers, deres turnemanager Stian Omland, bandets mann på internett – og turkamerat Eddie Christiansen og turkamerat og medansvarlig på merchandiseavdelingen; Jo Inge Hjerkinn for tidenes opplevelse de siste ukene! Og ikke minst til resten av Billy Bob’s Backyard Barbeque Bunch for LEVERING på søndagens oppvarming.

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers – Bergen, 02.04.2011
Neste artikkelNy single fra Egil Olsen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here