fbpx

The Rainmakers – Bergen, 03.04.2011

Foto: Rune Letrud

Søndag kveld. Siste kveld på en fantastisk turné. Madam Felle kunne by på nok et glitrende publikum, og mange fra lørdagens enorme konsert hadde ikke akkurat overraskende funnet veien tilbake denne kvelden.

Dagens post blir ingen anmeldelse, men en mer personlig observasjon da jeg må rett og slett innrømme at jeg knapt nok fikk med meg noe av konserten. Hodet var en smule i skyene etter først å ha fått lov til å henge med The Rainmakers på turnéen – og toppet det med å servere gutta middag før siste konsert, før guttedrømmen ble oppfylt da bandet mitt fikk æren av å varme opp for Rainmakers denne kvelden. Når kvelden så ble toppet med at de inviterte oss opp på scenen for å synge “Honky Tonk Women” med dem – så ble det hele intenst for en enkel sjel fra landsbygda.

Men folk jeg stoler på sverger på at lyden var bedre, at bandet var enda tightere og enda mer spillesugne – og leverte en enda bedre konsert enn dagen før.

Det eneste jeg kan tilføye er at jeg tviler ikke et SEKUND på at det er sant.

Hør på noen av låtene fra konserten, og døm selv.

The One That Got Away:

[media id=143 width=650 height=20]

Government Cheese:

[media id=144 width=650 height=20]

Shiny Shiny:

[media id=142 width=650 height=20]

Honky Tonk Women:

[media id=145 width=650 height=20]


Jeg vil rett og slett bare si TAKK til VERDENS hyggeligste mennesker i The Rainmakers, deres turnemanager Stian Omland, bandets mann på internett – og turkamerat Eddie Christiansen og turkamerat og medansvarlig på merchandiseavdelingen; Jo Inge Hjerkinn for tidenes opplevelse de siste ukene! Og ikke minst til resten av Billy Bob’s Backyard Barbeque Bunch for LEVERING på søndagens oppvarming.

Siste artikler

Lest dette?