Jeff Porter, gitarist i The Rainmakers, storyteller, vokalist, pianist og låtskriver par excellence er klar for sin andre Norgesturné. Han lander i Norge etter en liten runde i England, hvor Londonkonserten forlengst er utsolgt. 

Vi kan by på huskonsert i Bergen. Fjorårets konsert var stapp full, så vi anbefaler å sikre seg billetter i god tid. Det er ikke hverdagskost at artisten selv må tørke en tåre under konserten, men følelsesmennesket Jeff Porter måtte opp i øyekroken flere ganger i løpet av turnéen.

Ta kontakt på live@musikkbloggen.no for billetter til huskonserten i Bergen 28. september.

Turnélisten ser ut som følger – så langt det lar seg gjør så linker vi Facebookeventer.

20/9: Kolonialen – Skjolden – Facebookevent.
22/9: Kulturpuben Vårt Hjem – Steinkjer – Facebookevent.
23/9: Langfjæran Arena – Inderøy – Facebookevent.
25/9: TBA – Brekstad
27/9: Moskus – Trondheim 
28/9: Dust of Daylight Huskonsert – Bergen – billetter på live@musikkbloggen.no
29/9: Iris Scene – Odda
30/9: Minnegård – Minnesund – Facebookevent.

 

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: SUSTO (Justin Osborne solo)
Neste artikkelLilly Hiatt – Trinity Lane release at Grimey’s
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here