Etter trettitre år med rock ‘n’ love via plateriller, radiobølger og ikke minst bøttevis med svette på store og små scener fra nord til sør har tiden kommet for The Rainmakers å by opp til en aller siste sommerdans med sine norske fans. Istedetfor en tradisjonell turné blir det én helg i trøndelag, nærmere bestemt Langfjæran i Mosvik. Og for en helg det blir!

Fredag 26 juli på Øyna:

Klokken 18:00 varmes det opp med bokbad i forbindelse med slippet av Scribbling on the Walls of the Mansion – lyrics by Bob Walkenhorst.

Lars Mytting og Levi Henriksen snakker med Bob Walkenhorst om hans låter og forfatterskap. Boka inneholder forøvrig forord av nevnte Mytting og Henriksen, i tillegg har verdens mest kjente Rainmakers fan Stephen King bidratt med noen ord og ikke minst har Jo Nesbø levert en novelle inspirert av Rainmakers låtene “Long Gone Long” og “The Lakeview Man”.

Klokken 20:00 lager Finn Bjelke god stemning med sitt berømte Popquiz.

Klokken 22:00: The Rainmakers avslutter kvelden med en akustisk intimkonsert.

Priser:
18:00 : Bokbad/Litteratur/musikksamtale – kr. 175,-
20:00 : Finn Bjelkes Popquiz – kr. 220,-
22:00 : The Rainmakers akustisk – kr. 310,-

Eller bestselgeren: Helaften – alle tre inkludert i spesialpris: 530,-

Her kjøper du billetter til fredagen.

Lørdag 27 juli Langfjæran Arena:

15:00 : Kunstutstilling ved Lise Brissach.

18:00 : Oppvarming med Vintage Reserve

19:00 : Oppvarming med Gisle Aarlott & Clarion Call

20:30 : The Rainmakers spiller sin aller siste konsert utenfor USA! Og…back by popular demand som det heter – det blir omsider BLÅSERE på Let My People Go-Go og muligens et par låter til!

Pris: 545 kr

Billett til lørdagen kjøper du her.

Praktisk informasjon

Gjengen på Langfjæran har gjort dette før, og de har kontroll på alt med overnatting og transport og ting vi som kommer langveis fra gjerne stresser litt med.

Du finner alt av info her på thefinalgig.com. Og lurer du fortsatt på noe, så svarer de superfort på mail på langfjaeran.hello@gmail.com eller via chat på eventets egen Facebookside.

Slik så det ut første gang Rainmakers var i Langfjæran, og gutta er i minst like god sceneform i år så det er bare å glede seg!

Forrige artikkelAnbefalte album 1. halvår 2019
Neste artikkelKickstart Eliot Bronsons nye plate
Eddie Christiansen
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here