Abstinensene har ikke helt sluppet taket hos undertegnede, så da er det bra at The Rainmakers holder spilleferdighetene ved like ved å stille på Record Store Day i Kansas City.

3/4 av bandet stilte opp hos Vinyl Renaissance på lørdag, med Eric Voeks som vikar for Rich Ruth på bass.

To låter har funnet veien til YouTube, så de deler vi herved her på bloggen.

Another Guitar:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Downstream:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelFreeman Dre & The Kitchen Party – Red Door 2nd Floor
Neste artikkelSmåplukk fra platebunken #1
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here