Orkdal MC Klubb ble en selsom opplevelse, og jeg tror vi rett og slett oppsummerer kvelden med en tekst av «The Rainmakers». Som da henspiller på omgivelsene, ikke bandet.

«The garbageman got trashed
The janitor got messy
The taxi driver got smashed
The waitress she got tipsy
In Kansas City, New York City
Great big city, itty-bitty city
Everybody’s drunk
Everybody’s wasted
Everybody’s drinkin’ on the job»

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: The Rainmakers – Johnny Reb
Neste artikkelThe Rainmakers – Bodø, 04.02.2012
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here