Verdenspremiere: egil olsen: tomorrow og pretty brutal world

En fordel med å skrive om musikk, er at man gjerne ender opp med å få kloa på epostadressene til popstjerner der ute i den store verden. Og er det én ting man kan trekke frem som et fellestrekk hos verdens popstjerner, så er det at de er særdeles lite motstandsdyktige mot masing. Så er det noe man har lyst til å få til, så er det bare én ting som gjelder; send mailer og mas mas mas mas helt til de gir opp.

I forbindelse med Egil Olsens vinyl-release av platen egil olsen live, så slapp han tidligere i høst et knippe videoer. Men ingen hadde premiere hos oss. Og det hadde vi lyst på. Dere forstår hvor dette endte. Olsen knakk til slutt sammen og satt oppe til langt på natt for å redigere videoene. For å slippe mer mas.

Vi setter jo umåtelig stor pris på dette. Og er særdeles stolte av å kunne presentere egil olsens versjon av “tomorrow” fra musikalen Annie – komplett med stryk & blås av overjordisk karaktér. 

For å balansere det ut, så gir vi dere også en trøkk 16 med “pretty brutal world”, med et helt og heftig rockeorkester i ryggen.

Det er en brutal verden der ute, men kom ikke og si at vi ikke gjør vårt beste for at nettopp DU skal få en fantastisk god fredag.

Nyt den vakre versjonen av “Annie” i toppen av artikkelen. Så kan du ta på deg danseskoene og hoppe vilt rundt til “pretty brutal world”. Og heng med litt seinere idag, når vi skriver om den nye liveplaten… 

Forrige artikkelSiste kveld med The Rainmakers
Neste artikkelegil olsen – live
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here