Fredagsvideo: egil olsen – forever yourz

Egil Olsen er (snart)på vei til Bergen. Neste torsdag spiller han (kanskje) på Hulen, om han ikke først blir spist opp av en bjørn på veien. Krytpisk? For å finne ut hvordan det går kan du sjekke ut på Egils Instagram

La oss kose oss inn i fredagen med en låt fra Bergensbandet Ralph Myerz. Denne er en god del mindre aktiv på trommene enn originalen. Den er hentet fra den nye platen rare som er en samling outtakes og ymse rariteter fra hele karrieren. Vi kommer tilbake til den godbiten her på Dust of Daylight. Men akkurat nå skal vi bare være litt Forever Yourz…

 

SHARE
Forrige artikkelMichael McDermott på vinyl
Neste artikkelDoD Sessions: Charles Wesley Godwin
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here