EgilOlsenLåve

Egil Olsen ga nylig ut sin hittil beste plate; ooo what happened. Og som den filmskaperen han er, så har han atter tatt på seg genihatten og laget en meget søt liten «bakomfilm» om innspillingen av albumet. Et album som stuper ned i et litt annet mørke enn vi er vant til fra Egil Olsen og hans ofte humoristiske tekster. Et poeng han også trekker frem i filmen.

Som han selv sier;

vanlegvis, i slike musikkdokumentarar, er det intervju med entusiastiske produsentar og musikarar som sier slike ting som «Egil Olsen er eit geni!» og «ooo what happened» er eit mesterverk!». eg var for det meste, heldigvis og dessverre, aleine i studio, og laga dette mesterverket av ein dokumentar sjølv. genialt?

Og etter å ha kost meg med «ooo what happened (making the album)», og ikke minst fått møte Hellboy og Fender på film, så kan vi ikke motsi Hr. Olsen. Det er temmelig genialt.

Turnéen starter i dag;

17/4: Meieriet, Sogndal
19/4: Vike-petterløda, Gursken
21/4: Josefine, Hareid
22/4: Madelynn Coffee, Fosnavåg
23/4: Terminalen, Ålesund
24/4: Kvarteret, Bergen
25/4: Byscenen, Trondheim

Og her er «ooo what happened (making the album». All Egil Olsen, All The Time. (nesten). Enjoy!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eIujTpPc_k0[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelPlateslipp – Jack Stillwater
Neste artikkelStørksen – All The Good Things
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here