Andrew Combs

Ukens fredagsvideo er hentet fra Andrew Combs nye plate All These Dreams, som kom ut på mandag. Videoen til låten «Nothing To Lose» er som hentet ut fra tvshow på tidlig 70-tall, der Combs crooner i en tidsriktig mikrofon, og gir oss et perfekt eksempel på hvor god den nye platen faktisk er.

Her er Andrew Combs og «Nothing To Lose». Ha en aldeles fortreffelig fredag.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u-glNfzYm7Q[/youtube]

 

Hør like godt resten av platen når du først er så godt i gang:

SHARE
Forrige artikkelIngerlise Størksen er ute med ny single – I Killed Your Horse
Neste artikkelThe Lone Bellow – Then Came The Morning
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here