DoD Sessions – The Winnie Blues

Australiere. Uansett hvor du møter dem, og uavhengig av omstendigheter – så er de alltid de hyggeligste menneskene du kan møte.

Når Alice og Cameron kom kjørende i et heftig flak av en amerikaner så fikk naturligvis alle som var lainet opp til sessions den dagen låne bilen til fotoshoots og generel posering. Inne i stuen leverte våre nye australske venner et sett med låter som bygger på nydelig harmonier og sterk låtskriverkunst.

De jobber med debutplaten i disse dager, og vi ser frem til å høre det ferdige produktet.

Men frem til det ligger klart – så sjekker du ut The Winnie Blues og deres Dust of Daylight Session – spilt inn under fjorårets Americanafest.

Låtene vi får høre: 

Somebody Else Will Have To Love You Now
Tennessee Rain
Stronger

Sjekk ut nettsiden. Og følg dem på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelDaniel Romano’s Outfit: «Okay Wow» (Live)
Neste artikkelJason Isbell and The 400 Unit – Reunions
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here