En av de mest lovende artistene jeg har skrevet om her på bloggen er Andrew Combs. Jeg omtalte hans glitrende EP Tennessee Time i januar i fjor, og nå nærmer det seg endelig utgivelse av hans første LP.

Som en liten smakebit så har han gitt ut singelen «Big Bad Love» digitalt og som en 7″ vinyl i begrenset opplag.

Vi møter en Andrew Combs som har innført litt mer røffe gitarer og litt inspirert av Deltablues på tittelsporet «Big Bad Love», der et Hammondorgel er særdeles stemningsskapende – og på B-siden finner vi «Take It From Me» hvor en pedalsteel tar oss inn i Combs verden på en utsøkt måte.

Dette lover VELDIG godt før platen, og du kan høre låtene på Spotify. De kan også høres i sin helhet på Andrews Bandcamp, og deretter kjøpes digitalt (2$) eller på vinyl (7$ + noen få kroner i frakt)

«Big Bad Love»:

«Take It From Me»:

En låt som jeg også håper vil finnes på platen er «Month of Bad Habits». Se en video av denne her;

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: Shake Your Sugar
Neste artikkelBrock Zeman – Me Then You
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here