fbpx

Fredagsvideo: Andrew Combs – Dirty Rain

Vår gode venn Andrew Combs er tilbake! Her på bruket har vi vært store fans siden debut-EPen Tennessee Time fra 2010. Vi ga bort en bunke signerte EPer i vår første (og eneste) konkurranse, den gang bloggen gitt under navnet “Hør nå… hør nå!”, og personlig var jeg ekstatisk når debutplaten Worried Man innfridde alle håp i 2012.

Oppfølgeren All These Dreams var enda bedre, og er en av de platene jeg spiller mest hjemme. Og i bilen. Og når jeg er ute og går. Generelt, en av mine favorittplater i hele verden.

For to år siden fikk jeg se Andrew live med fullt band i Nashville, og konserten tronet øverst på min liste over de beste konsertene jeg så på Americanafest det året.

Nå er han klar med sin tredje plate, og de som liker litt ekstrastash kan forhåndsbestille via PledgeMusic. Alt fra testpressinger til mixtaper og ufremkalte engangskamera er på listen over stilige bonuser.

Canyons Of My Mind kommer ut på New West 7. april, og inneholder i følge Combs hans mest personlige tekster til dags dato.

Ukens fredagsvideo tilhører Andrew Combs. Den dystopiske “Dirty Rain” er alt vi håpet på, og mere til. Han har videreutviklet lydbildet vi fikk en føle på All These Dreams, og det hele låter rett og slett nydelig. Video i toppen av artikkelen!

Siste artikler

Lest dette?