Vår gode venn Andrew Combs er tilbake! Her på bruket har vi vært store fans siden debut-EPen Tennessee Time fra 2010. Vi ga bort en bunke signerte EPer i vår første (og eneste) konkurranse, den gang bloggen gitt under navnet «Hør nå… hør nå!», og personlig var jeg ekstatisk når debutplaten Worried Man innfridde alle håp i 2012.

Oppfølgeren All These Dreams var enda bedre, og er en av de platene jeg spiller mest hjemme. Og i bilen. Og når jeg er ute og går. Generelt, en av mine favorittplater i hele verden.

For to år siden fikk jeg se Andrew live med fullt band i Nashville, og konserten tronet øverst på min liste over de beste konsertene jeg så på Americanafest det året.

Nå er han klar med sin tredje plate, og de som liker litt ekstrastash kan forhåndsbestille via PledgeMusic. Alt fra testpressinger til mixtaper og ufremkalte engangskamera er på listen over stilige bonuser.

Canyons Of My Mind kommer ut på New West 7. april, og inneholder i følge Combs hans mest personlige tekster til dags dato.

Ukens fredagsvideo tilhører Andrew Combs. Den dystopiske «Dirty Rain» er alt vi håpet på, og mere til. Han har videreutviklet lydbildet vi fikk en føle på All These Dreams, og det hele låter rett og slett nydelig. Video i toppen av artikkelen!

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers vender tilbake!
Neste artikkelLørdagsvideo: Gillian Welch – Dry Town
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here