Fredagsvideo: Andrew Combs / Caitlin Rose – What It Means To You

Andrew Combs slipper i dag den utsøkte Canyons Of My Mind, der duetten med Caitlin Rose på låten “What It Means To You” er et av høydepunktene. En klassisk countryduett, med to av de fineste stemmene i musikken i dag.

Her får dere en helt nedstrippet og naken versjon av låten, som er en gåsehudgarantist av de sjeldne. 

Ha en fortreffelig fredag!

Forrige artikkelPlatebunken: Mipso, Darden Smith
Neste artikkelCory Branan – Adios
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here