Daniel Romano har bekreftet sin Norgesturné i mai, og vil besøke Oslo, Bergen og Trondheim. Sturgill Simpson kommer til Øya i august. Og dermed får Norge atter besøk av to av de største navnene som for tiden spiller klassisk country, slik det låt før popmaskinen i Nashville tok over produksjonsansvaret for majoriteten av artister som viste et fnugg av interesse for countrysjangeren.

Sturgill Simpson har vi hatt besøk av før, han turnerte Norge i fjor – og besøkte blant annet Madam Felle i Bergen. Platen Metamodern Sounds In Country Music ble godt mottatt her på bloggen når den kom i fjor, og nå er altså Sturgill klar for Øya.

Datoen er 15. august.

Daniel Romano & The Trillums tar turen til Norge i mai, og vår utsendte medarbeider på SXSW rapporterer om en artist som for tiden ligger enda tettere opp mot Townes og Gram Parsons enn noen gang, og forteller om et gnistrende show som trio. Til Norge har ham med 6-manns bandet Trillums. Romano ga ut platen Come Cry With Me i 2013, til stor begeistring for Dust of Daylight og et samlet retro-country-sultent publikum.

En omfattende turné i Europa tar dem til Norge i slutten av mai:

29. mai: Pokalen, Oslo. (Support Unnveig Aas, Down South). Facebookevent.

30. mai: Garage, Bergen. Facebookevent.

31. mai: Moskus, Trondheim. Facebookevent.

 

«Helen’s Restaurant»:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xZmsT5TcLuM[/youtube]

 

«A New Love (Can Be Found)»:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w86ZtkUbY1Q[/youtube]

 

«There Are Lines In My Face»:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RVdFGGpgw18[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelThe Bottle Rockets – Brand New Year (1999)
Neste artikkelFredagsvideo: Josh Rouse – Some Days I’m Golden All Night
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here