fbpx

Daniel Romano og Sturgill Simpson til Norge.

Daniel Romano har bekreftet sin Norgesturné i mai, og vil besøke Oslo, Bergen og Trondheim. Sturgill Simpson kommer til Øya i august. Og dermed får Norge atter besøk av to av de største navnene som for tiden spiller klassisk country, slik det låt før popmaskinen i Nashville tok over produksjonsansvaret for majoriteten av artister som viste et fnugg av interesse for countrysjangeren.

Sturgill Simpson har vi hatt besøk av før, han turnerte Norge i fjor – og besøkte blant annet Madam Felle i Bergen. Platen Metamodern Sounds In Country Music ble godt mottatt her på bloggen når den kom i fjor, og nå er altså Sturgill klar for Øya.

Datoen er 15. august.

Daniel Romano & The Trillums tar turen til Norge i mai, og vår utsendte medarbeider på SXSW rapporterer om en artist som for tiden ligger enda tettere opp mot Townes og Gram Parsons enn noen gang, og forteller om et gnistrende show som trio. Til Norge har ham med 6-manns bandet Trillums. Romano ga ut platen Come Cry With Me i 2013, til stor begeistring for Dust of Daylight og et samlet retro-country-sultent publikum.

En omfattende turné i Europa tar dem til Norge i slutten av mai:

29. mai: Pokalen, Oslo. (Support Unnveig Aas, Down South). Facebookevent.

30. mai: Garage, Bergen. Facebookevent.

31. mai: Moskus, Trondheim. Facebookevent.

 

“Helen’s Restaurant”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xZmsT5TcLuM[/youtube]

 

“A New Love (Can Be Found)”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w86ZtkUbY1Q[/youtube]

 

“There Are Lines In My Face”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RVdFGGpgw18[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?