DoD Sessions: John R. Miller

John R. Miller har lenge vært en favoritt her hos Dust of Daylight. Både gjennom sine tidligere band som Prison Book Club og spesielt The Fox Hunt, men spesielt fra hans soloprosjekt John R. Miller & The Engine Lights.

Vi var så heldige å få besøk av ham under fjorårets Americanafest, takket være vår Nashvillebaserte kollega Crystal Rhoten. Videoen er innspilt hjemme hos Andrew Leahey.

Låtene vi får høre: 

Borrowed Time
Shenandoa Shakedown
The Wheel

Følg John på Facebook. Besøk nettsiden.

Forrige artikkelDust of Daylight – Shelter Sessions
Neste artikkelJohn Prine 1946-2020
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here