Videopremiere: De Musikalske Dvergene – Constance

Det er en uke til De Musikalske Dvergene slipper liveplaten Rolig Rock’n Roll, som dokumenterer to kvelder på nå henfarne Logen Bar i Bergen. Bandet ønsket å vise sine faste tilhengere litt av hvordan de låter på øvingslokalet, og siden det ble litt vanskelig å invitere 200 personer opp til Dvergenes hule, så fikk mange av de faste lytterne invitasjon til to konserter på Logen Bar. 

Dvergene stilte akustisk, ny-øvd, med 90% koordinert farge på buksene, og i særdeles godt humør. Begge konsertene ble innspilt, filmet, mikset, mastret og redigert. 

Platen kommer på vinyl, cd og alle streamingtjenester – og Dvergene spiller litt her og der i løpet av høsten for å feire utgivelsen. Du finner turnédatoer på www.dvergene.no.

Vi slipper idag første video fra konsertene – den triste skjebnen til stuepiken Constance.

Forrige artikkelPremiere: Trond Svendsen & Tuxedo – This Town (single)
Neste artikkelTorsdagsvideo: Kashena Sampson – Wild Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here