FrodeDMD

For ti år siden ga De Musikalske Dvergene & Frode Alnæs ut en aldeles utsøkt plate ved navn «Veldig Respektable Menn». Platen er en hyllest til The Kinks, og inneholder Helge Grønhaugs utmerkede oversettelser til Bergensk. Jubileet markeres over to kvelder på Madam Felle i Bergen, der Dvergene og Frode atter møtes for å ha det ufattelig gøy på scenen.

Derfor er dagens fredagsvideoer noen små snutter jeg filmet på releasepartyet for ti år siden (med «datidens teknologi», som det så fint heter), og nylig fant igjen.

Vi minnes legendariske konserter med de høyreiste Dvergene og gitarvirtuos Alnæs i årene som ledet opp mot plateslippet, og  gleder oss!

Sidesprang på Os:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lLrInACRz_g[/youtube]
Victoria:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OZBKAfz8Yec[/youtube]

 

 

SHARE
Forrige artikkelOlav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – 9 Uplifting Songs & A (Happy) Sad Song
Neste artikkelDoD Live: Dobbelkonsert med Stig Ulv & Mando Saenz – 16. oktober
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here