HelgeGrønhaug

Helge Grønhaug fra de Musikalske Dvergene har startet opp en liten videoserie på YouTube, der han presenterer Dvergelåter solo & akustisk. Denne uken fikk vi en av mine favorittlåter, «Svin på skogen» fra platen Arbeid for trygd. Og den er så selvskreven som ukens fredagsvideo som det kan få blitt…

I fjor ga Dvergene ut sin hittil beste plate – Tunge steiner, noe som er temmelig imponerende etter 30 år som band. Vokalist Grønhaug gjør av og til solokonserter, blant annet en av Dust of Daylight Live sine huskonserter – og nå har han altså laget noen akustiske videoer der Dvergenes låter får et litt annet uttrykk og fokus.

De Musikalske Dvergene spiller på Madam Felle i Bergen fredag. 13 og lørdag 14. september (altså denne helgen)

Her er «Svin på skogen»: (og under den igjen finner du de tidligere videoene fra Helges videoserie)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PrKKaFkn_lM[/youtube]

 

«Ærlig svette»:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xNBEn6AMpBU[/youtube]

 

«Eg flytter ut»:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrLMbrKZGxc[/youtube]

 

 

SHARE
Forrige artikkelJohn & Johnny: End Of The Road Festival 2013
Neste artikkelSpilleliste September 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here