Det er midt i Dvergeuken 2010, og i anledning De Musikalske Dvergenes 30. års jubileum som feires på Logen i Bergen lørdag 16. oktober, så må vi vel nesten høre litt gamle konsertopptak fra Musikkbloggens rikholdige (og til nå hemmelige) arkiv.

Først ute er en låt fra De Musikalske Dvergene på Madam Felle i 2002. Dette opptaket er mest trolig fra 14. september 2002. Dette er etter alle solemerker verdens første Dvergebootleg.
Her hører vi Dvergene i fri dressur gjøre «For En Neve Boller».

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

En til fra samme kveld, en fantastisk versjon av «Kom Her For Å Feste»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Og for å gjøre det hele litt mer interessant, her er en låt fra Dvergene på Madam Felle i 2008, der vi får både «Tomgodsets Dronning» (sjekk Arnes fantastiske gitarsolo og glitrende allsang) og «Marianne (Tempo Corvette)»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelDvergeuken 2010 – DMD & Frode Alnæs – Victoria
Neste artikkelThe Rainmakers gjenforenes!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here