En av våre favoritter fra årets platebunke, og fra årets Americanafest, er Charles Wesley Godwin. I september stilte han opp på en Dust of Daylight Session i Nashville, og i februar kommer han til Norge for aller første gang.

Det er våre venner i Out on the Rise som henter ham til Skandinavia og til Norge, og vi er veldig stolte over å kunne presentere hans Bergenskonsert på denne turnéen.

I plateanmeldelsen sier Jan Eiesland blant annet:

«Det er svært sjelden at man hører musikk som føles så nært det virkelige livet som det Godwin klarer å formidle i låtene sine, det skyldes selvsagt hans nærhet til nettopp det virkelige livet i oppveksten.»

Vi kan love en artist med en fantastisk stemme, og en tilstedeværelse og kraft som du skal lete lenge etter.

Turnélisten er klar, og du kan se og høre Godwin på følgende steder:

3. februar: Siste Reis, Halden
4. februar:
Revolver, Oslo
5. februar: Vinger Pub, Kongsvinger
6. februar: The Bull Inn, Bø i Telemark
7. februar: The North Country Festival, Tromsø
8. februar:
Moskus, Trondheim
9. februar: Barrique, Namsos
10. februar: Dust of Daylight Sessions, Bergen. Facebookevent. Billetter.

(alle foto: Arnulf Østerdal)

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Charles Wesley Godwin
Neste artikkelDoD Sessions: Justin Peter Kinkel-Schuster
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here