Fredagsvideo: Charles Wesley Godwin – Coal Country

Vi får ikke nok av Charles Wesley Godwin og hans plate Seneca her på Dust of Daylight. Samtidig med at konserten hans i Bergen ble utsolgt i dag tidlig, så fikk vi se den nye videoen “Coal Country”. Og den er så fin at vi må dele den med dere.

Én ting er jo stemmen til Godwin, som er en av de aller mest imponerende av alle der ute, men låtskriveren Charles Wesley Godwin er virkelig en av de som imponerte oss i fjor – han skriver med hjertet utenpå skjorta og deler personlige observasjoner med sjel og dybde.

I februar besøker han Norge for første gang, takket være Out On The Rise.

3. februar: Siste Reis, Halden
4. februar: Revolver, Oslo
5. februar: Vinger Pub, Kongsvinger
6. februar: The Bull Inn, Bø i Telemark
7. februar: The North Country Festival, Tromsø
8. februar: Moskus, Trondheim
9. februar: Barrique, Namsos
10. februar: Dust of Daylight Sessions, Bergen. (Utsolgt)

Jeg bare legger albumet under bonusvideoen, sånn at det er lett tilgjengelig for deg når du har hørt videoen og vil ha mer…

Forrige artikkelJohan Berggren – Lilyhamericana
Neste artikkelDoD Sessions – Nicholas Jamerson
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here