DoD Sessions – Nicholas Jamerson

Mange av artistene vi er så heldige å få jobbe med under Americanafest i Nashville, blir presentert oss av vår kjære medarbeider der borte – Crystal Rhoten. Så når hun falt pladask for Nicholas Jamerson en gang tidlig i 2019, så var det kjapt klart at vi måtte få ham på video under årets festival.

I stuen hos Andrew Leahey spilte vi inn tre låter, og Nicholas får vise frem både låtskriveren, vokalisten og pianisten Nicholas Jamerson.

Vi anbefaler å sjekke ut platen NJ fra 2018, samt EPen Floyd County All-Star fra 2019.

Låtene vi får høre: 

Ride
Hang On
Guns a Blazing (piano)

Følg Nicholas Jamerson på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans for plater og merch.

Forrige artikkelFredagsvideo: Charles Wesley Godwin – Coal Country
Neste artikkelELVIS 85!
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here