DoD Sessions: Charles Wesley Godwin

Vi falt pladask for Charles Wesley Godwin og hans utsøkte Seneca da albumet kom ut tidligere i år. Jan skrev blant annet “Det er svært sjelden at man hører musikk som føles så nært det virkelige livet som det Godwin klarer å formidle i låtene sine”.

Den meget joviale Godwin fra Morgantown i West Virginia troppet opp hos oss i East Nashville under årets Americanafest, og spilte tre låter som kollektivt dengte oss i bakken. Godwin har ikke levd av musikken like lenge som mange av sine musikerkollegaer, men han har levd et liv som gir grunnlag for låtene hans. Da han forstod at han ikke ville nå målet med en karriere som profesjonell fotballspiller, så besluttet han å benytte seg av det andre talentet sitt; låtskriving.

Når han i tillegg er oppsatt med en helt enorm sangstemme, og har en formidlingsevne, tilstedeværelse og en kraft som er få forunt, så kan vi bare takke høyere musikkmakter for karriereskiftet. For dette er en mann som kommer til å sette spor etter seg i vår sjanger.

Og neste år kommer han til Skandinavia og Norge!
Turnélisten slippes på fredag, så følg med her og på Out On The Rise på Facebook.

Låtene vi får høre:

Sorry For The Wait
Hardwood Floors
Jesse

Følg Charles Wesley Godwin på Facebook. Kjøp plater og merch på hjemmesiden hans.

Her kan du finne flere DoD Sessions.

(Foto: Arnulf Østerdal)

Forrige artikkelFredagsvideo: egil olsen – forever yourz
Neste artikkelCharles Wesley Godwin til Norge i februar
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here