Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Ready To Die

Vår venn Aaron Lee Tasjan slipper straks sin nye plate Silver Tears. Siste forsmak er den utsøkte «Ready To Die». Og tro meg når jeg sier at denne rocker som ville helvete live.

2016 er Tasjans år, og han er den neste store Americana-artisten som treffer markedet. Ganske så merkbar opptur etter å blitt signert til New West Records.

Nyt «Ready To Die». Og det skulle ikke forundre meg om en låt etter to fra konserten på Fond Object i september finner veien til Dust of Daylight om ikke så alt for lenge.

Ha en fortreffelig fredag!

 

SHARE
Forrige artikkelNy single fra The Northern Belle
Neste artikkelDoD Sessions: Jon Latham
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here