Bloggfavoritt The Northern Belle er ute med fersk single idag, som har fått tittelen «Bad Habit».

Den siste uken har de bygget opp interessen ved å dele sine egne dårlige vaner på Facebook, det er bare å ta en titt på headerbildet så aner man hvilke dystre og mørke sider som kommer til overflaten.

Vokalist og låtskriver Stine Andreaasen fortsetter suksessformelen fra debutplaten The Northern Belle ved å dele livet sitt i tekstene – og skal man dømme etter denne forsmaken så kan vi glede oss til neste år og ny plate. For i mine ører så låter bandet enda bedre og tightere. Alle virker å ha funnet sin plass, og det er tydelig at The Northern Belle har nytt godt av utstrakt live-virksomhet både som band og i diverse andre prosjekter som Silver Lining og My Darling West.

I lie to the ones That I love
I’m a bad habit that’s hard to get rid of

Sjekk ut The Northern Belle på Facebook, og du finner singelen på iTunes, Spotify og TIDAL

The Northern Belle 2016
(Foto: Margit Selsjord)
SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Becky Warren
Neste artikkelFredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Ready To Die
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here