fbpx
Forsiden Alle poster Americana DoD Sessions: Becky Warren

DoD Sessions: Becky Warren

En artist vi har fulgt fra sidelinjen det siste året er Becky Warren. Når Nashvilleturen var booket, så stod hun høyt oppe på listen over artister vi ønsket å invitere til DoD Sessions.

Heldigvis takket hun ja, for dette er noe av det fineste vi har laget. Filmet på location foran en gammel, nedlagt fabrikk på østsiden i Nashville, komplett med biler i bakgrunnen og bitende maur i undergrunnen.

Becky er aktuell med platen War Surplus, som slippes i neste uke – og som vi kommer tilbake til så det holder – for den er utrolig fin. Etter plateslippet så stikker hun ut på turné med Indigo Girls.

Utgangspunket for War Surplus er et tidligere ekteskap med en amerikansk soldat. I etterkant av dette leste hun boken “My War – Killing Time In Iraq” av Colby Buzzell og ble etterhvert kjent med forfatteren – og deretter en rekke veteraner.

War Surplus er noe så sjeldent som en konseptplate (som funker), der de to partene i et forhold slipper til med sine tanker i annenhver låt. June sitter hjemme og venter, mens Scott sendes avgårde til Irak.

Besøk Beckys nettside. Følg henne på Facebook. Kan forhåndsbestilles på iTunes og på Bandcamp (CD og digital).

La Becky Warren ta deg med på en tur inn i June og Scotts historie – du kommer ikke til å angre. Klikk på playknappen i toppen for å høre tre låter eksklusivt fra den nye platen.

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Dave Coleman
Neste artikkelNy single fra The Northern Belle
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here