Aaron Lee Tasjan til Skandinavia

Det uunngåelige har altså skjedd. Aaron Lee Tasjan, selve hovedkometen i det kosmiske musikkuniverset kommer til Norge og Sverige i 2017. Rootsy Music skriver i pressemeldingen at de er svært stolte over å presentere Tasjans første turne i Skandinavia. Det forstår vi godt, vi skulle bare så gjerne også sett at vi fikk besøk av han i Bergen også, men denne gangen er det dessverre bare Moskus i Trondheim og Buckley’s i Oslo som får ALT på besøk.

Vi i Dust of Daylight har fulgt Tasjan helt siden hans tidlige EP’er, og var eneste norske musikknettsted som anmeldte debutalbumet, In The Blazesda det kom ut i 2015. To av redaksjonsmedlemmene deltok sågar på Indiegogo kampanjen for albumet.

Siden den gang er Aaron Lee Tasjan, ikke uventet, den artisten som har vokst aller mest av alle de unge musikktalentene som kommer ut av strømmen innen americanasjangeren. Den unge og alltid spillesugne hippien fra East Nashville har med sine to kritikerroste album og en uimotståelig sjarm, gjort et solid inntrykk også på de store musikkjournalistiske redaksjonene.

Redaktør Rune fikk oppleve han live en mengde ganger under Americana Music Fest i september i Nashville og kan ikke få sagt nok godord om denne karen. For dere som har tenkt dere på konsert, det er bare å komme seg til billettkiosken, dette vil du definitivt ikke gå glipp av.

#Les alle våre artikler om Aaron Lee Tasjan 

27/1 Katalin, Uppsala
28/1 Rootsy Music Konvent, Avesta
29/1 Buckley’s, Oslo
30/1 Moskus, Trondheim
1/2 Folk å Rock, Malmö
2/2 Pustervik, Göteborg
3/2 Tryckhallen, Falkenberg
4/2 Scandic, Örebro
5/2 Southside Cavern, Stockholm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here