Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Memphis Rain (live)

Som vi meldte i går, så er stjerneskuddet Aaron Lee Tasjan klar for Skandinavia i januar, med en amputert svipptur innom Norge – der Moskus i Trondheim og Buckleys i Oslo er de heldige som får besøk. Før han forlater USA, så drar han på en lengre tur med Lucinda Williams, før han spiller i London den 25. januar og på Paradiso i Amsterdam den 26.

I september var han overalt under Americanafest i Nashville. Vi filmet ham under den siste konserten hans på Fond Object, der den tradisjonelle “Sunday Morning Coming Down” festen til JP Harris alltid trekker masse folk. Det var en fantastisk stemning innunder presenningen JP monterte opp dagen før, der familier tok med barna sine, og den ca. 6 år gamle sønnen til gitarist Brian Wright stod for det heftigste sceneshowet på hele festivalen.

Vi har valgt ut “Memphis Rain” fra den nye platen Silver Tears, og ser frem til Aaron Lees første besøk i Skandinavia! DER har dere julegavetips, folkens. Konsertbilletter!

Forrige artikkelAaron Lee Tasjan til Skandinavia
Neste artikkelMusikkåret 2016 – Jan Eiesland
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here