Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Don’t Overthink It

Aaron Lee Tasjan altså. Tasjan! Tasjan! Tasjan! er like rundt hjørnet, og denne ukens aldeles herlige video til låten “Don’t Overthink It” gjør meg bare lykkelig overalt i kropp og sinn. Aaron har laget en gjennomført videopakke med samme intro på de siste videoene – merket “Chapter One, Two og Three”, og fargevalg og tematikk som gjør at alt henger sammen. Groovet på denne låten er som skapt for både bilkjøring og hjemmeisolasjon – og i pur glede så legger vi til de andre videoene i denne “serien”. Jeg ELSKER disse tre låtene…

Og som bonus, her er den første innspillingen som ble gjort av “Feminine Walk”.

Forrige artikkelSinglefredag, uke2 – 2021
Neste artikkelEide Olsen – Cross My Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here