Fredagsvideo: Aaron Lee Tasjan – Up All Night

Vår kjære venn Aaron Lee Tasjan informerte oss denne uken om hans nye plate Tasjan! Tasjan! Tasjan!

Den første singelen er gåsehudfremkallende nydelig. Og kombinerer ELO og Tom Petty med Aarons sound på en måte som gir oss håp for fremtiden.

Platen kommer ut på New West Records 4. februar, og kan forhåndsbestilles på Aarons Bandcamp.

SHARE
Forrige artikkelMighty Magnolias – Magnoliaesque
Neste artikkelForever Worse Better – Great Peacock setter standarden for årets album
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here