DoD Sessions: Aaron Lee Tasjan (2019)

En av våre favorittpersoner i hele universet er vår kjære venn Aaron Lee Tasjan. Som person er han en av de hyggeligste og mest inkluderende personer du kan møte. Som musiker er Aaron en av de mest spennende, innovative og utfordrende vi noen sinne vil oppleve i vår levetid.

Det blir alltid god stemning i stua når Aaron kommer innom, han har med seg de beste klemmene i Nashville, og denne dagen hadde han uvanlig god tid – så det ble god tid til gitarnerding og lange diskusjoner om pedaler, forsterkere og norsk akevitt.

Aaron hadde nettopp sluppet Karma For Cheap: Reincarnated der han har gjenskapt platen Karma For Cheap på tilnærmet akustisk vis. Han spiller to låter derfra, samt den nye og uutgitte «Feminine Walk», som i følge Aaron selv enkelt og greit er livshistorien hans frem til nå. Som han introduserte sangen: «It sounds like there’s a lot going on in this song, but… every word of it is true».

Aaron spiller fire låter for oss:

Heart Slows Down
Strange Shadows
Feminine Walk
Where The Road Begins and Ends

Følg Aaron Lee på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans for merch og sånt.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Lilly Hiatt – Candy Lunch
Neste artikkelKristen Englenz – ingénue
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here