DoD Sessions: Malin Pettersen

Norsk americana blir lagt merke til der ute i den store verden. Trond Svendsen blir spilt på radio i Nederland og Australia. Anders Dahlberg har funnet store supportere i Nashville, Darling West er jevnlig ute for å turnére i USA, og utenlandske magasiner, blogger og musikknettsteder skriver om den norske Americanabølgen.

Og fjorårets Spellemann-vinner Malin Pettersen er virkelig i ferd med å få et solid fotfeste i USA. Musikken blir virkelig lagt merke til, og under årets Americanafest spilte hun et knippe konserter som ble snakket om blant både publikum og bransjefolk.

Vi var så heldige at hun klarte å finne tid til en liten session i stuen vår i East Nashville, og Malin spilte to låter fra den nye EPen “Alonesome”, samt en George Jones-cover.

I disse dager er hun ute og spiller for heldige folk på vestlandet.

Du hører henne følgende steder:

Torsdag 14/11: Statsraaden Bar, Bergen. Facebookevent. Kjøp billetter.

Fredag 15/11: Martinique, Stavanger. Facebookevent. Kjøp billetter.

Malins DoD Session inneholder følgende låter:: 

Lonely With You
Amazone
Take Me

Videoen ser du som vanlig i toppen av artikkelen. Klikk på Play-knappen.

Følg Malin Pettersen på Facebook. Sjekk ut www.malinpettersenofficial.com

Du finner flere DoD Sessions her.

(Foto: Arnulf Østerdal)

Forrige artikkelDoD Sessions: Nick Nace
Neste artikkelDarrin Bradbury på norgesturné
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here