Darrin Bradbury på norgesturné

En av våre aller største favoritter er Darrin Bradbury. Hans nye plate på Anti Records, Talking Dogs & Atom Bombs har ikke bare falt i smak her hos oss – men fått stor oppmerksomhet over hele verden – med sine gnistrende tekster og herlige humor.

Darrin beskriver seg selv som en “folk-satiriker”, og skriver tekster som kommenterer samfunnet og det han ser rundt seg – men med et tilsnitt av humor som gjør det både alvorlig og morsomt på én gang.

Og nå har vi rett og slett gjort et kupp, og invitert den meget flyskeptiske Darrin Bradbury til Norge i desember. Du får billetter til konsertene via linkene under! Vi sees på konsert!

Turnélisten:

10. desember: Bergen, Torbjørns Konserthall. Facebookevent. Billetter. (NB: få billetter!)
11. desember: Stanghelle, huskonsert. Facebookevent. UTSOLGT!
12. desember: Florø, Vesle Kinn. Facebookevent. Billetter.
13. desember: Sandane, Lauget kaffi & kultur. Facebookevent. Billetter i døra.
14. desember: Hølen, Hølen kafé. Facebookevent.
15. desember: Hønefoss, huskonsert. Facebookevent. Billettinfo i event!
16. desember: Oslo, huskonsert. Facebookevent. Bill.info i event! (Supp: Johan Berggren)

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Malin Pettersen
Neste artikkelSinglefredag: Kenneth Norum, Olav Larsen, Kristen Englenz
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here