fbpx

DoD Live: Dobbelkonsert med Stig Ulv & Mando Saenz – 16. oktober

UlvSaenz_oktober

16. oktober kan vi by på en veritabel godbit av en konserthappening på Chagall i Bergen. Vi har kalt konserten “Ørsta møter Nashville på Chagall”, og kan by på Stig Ulv fra Hovdebyga i Ørsta og Mando Saenz fra Nashville i en god gammeldags dobbelkonsert.

Stig Ulv fra Ørsta, strengeklimpraren som får voksne menn til å gråte, omtales som en krysning mellom Ry Cooder og Knut Reierstud – og er på veien for å presentere sin nye liveplate Strengeklimpring. Konserten på Chagall er en del av en landsomfattende turné, der 15-20 spillesteder får besøk av Stig Ulv og hans gitararmé.

Fra Nashville kommer Mando Saenz, som turnérer bak sin kritikerroste plate Studebaker. Saenz er en countryartist som på sin siste plate har samarbeidet med blant andre Kim Richey og Wade Bowen, og låtmessig er han en god gammeldags observatør. Han observerer alt og alle rundt seg, og bruker dagligdagse hendelser og historier han opplever og hører i låtene sine.

Vi selger som vanlig billetter på live@musikkbloggen.no, på Rocade Musikk i Marken og i døren på Chagall. Konsertstart er 20:00 presis, dørene åpner 19:30. Datoen er torsdag 16. oktober. Meld deg på Facebookeventen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EaxX_Y1DrkE&app=desktop[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bhEh3NMVvO4[/youtube]

 

Siste artikler

Lest dette?