fbpx
Forsiden Alle poster Alt. Country DoD Live: Dobbelkonsert med Stig Ulv & Mando Saenz – 16. oktober

DoD Live: Dobbelkonsert med Stig Ulv & Mando Saenz – 16. oktober

UlvSaenz_oktober

16. oktober kan vi by på en veritabel godbit av en konserthappening på Chagall i Bergen. Vi har kalt konserten “Ørsta møter Nashville på Chagall”, og kan by på Stig Ulv fra Hovdebyga i Ørsta og Mando Saenz fra Nashville i en god gammeldags dobbelkonsert.

Stig Ulv fra Ørsta, strengeklimpraren som får voksne menn til å gråte, omtales som en krysning mellom Ry Cooder og Knut Reierstud – og er på veien for å presentere sin nye liveplate Strengeklimpring. Konserten på Chagall er en del av en landsomfattende turné, der 15-20 spillesteder får besøk av Stig Ulv og hans gitararmé.

Fra Nashville kommer Mando Saenz, som turnérer bak sin kritikerroste plate Studebaker. Saenz er en countryartist som på sin siste plate har samarbeidet med blant andre Kim Richey og Wade Bowen, og låtmessig er han en god gammeldags observatør. Han observerer alt og alle rundt seg, og bruker dagligdagse hendelser og historier han opplever og hører i låtene sine.

Vi selger som vanlig billetter på live@musikkbloggen.no, på Rocade Musikk i Marken og i døren på Chagall. Konsertstart er 20:00 presis, dørene åpner 19:30. Datoen er torsdag 16. oktober. Meld deg på Facebookeventen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EaxX_Y1DrkE&app=desktop[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bhEh3NMVvO4[/youtube]

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Veldig Respektable Menn
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Now That It’s Too Late
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here