Anders Dahlberg & The Northern Belle til Bergen

Oktober blir selve konsertmåneden her hos Dust of Daylight Live. 

Vi har booket Anders Dahlberg og The Northern Belle til to huskonserter som virkelig skal vise hva som spirer og gror i det norske musikkmiljøet. Begge stiller med band, og skal lage liv og røre i Torbjørns Konserthall.

Anders Dahlberg er velkjent for mange av våre faste gjester, han har tidligere varmet opp for både Stephen Simmons – og for Austin Lucas på hans vestlandsturné. I fjor kom han innom Victoria med sitt Rusty Gold, og ga meg en av mine aller beste konsertopplevelser for 2017. 

For et par uker siden slapp han sin andre plate, Street Serenade, som virkelig lar låtskriveren Anders Dahlberg skinne. Han har med den nye plate i kofferten, sammen med debuten Dancing With StarsTorsdag 4. oktober er han klar for huskonsert i Bergen, MED band!

Anders Dahlberg med band – Torbjørns Konserthall – torsdag 4. oktober, 20:00

Du finner mer info på Facebookeventen – og kjøper billetter på Tikkio

Anders Dahlberg: Take Me With You When You Go:

 

The Northern Belle er Stine Andreassens hjertebarn, og er snart ute med sitt 2. studioalbum. Debuten “The Northern Belle” fant mange musikkhjerter i Norge, og liveplaten “Live at Oslo Konserthus” gikk sin seiersgang hos norske kritikere i fjor. Stine og gitarist Bjørnar Ekse Brandseth er også med i country-suksessen Silver Lining. God tekster, nydelige melodier og overjordisk vakre harmonier står i høysetet hos The Northern Belle – og vi kan garantere at ingen går hjem skuffet etter en kveld med denne gjengen.  The Northern Belle stiller som band, og vi gleder oss virkelig til å dele denne opplevelsen med dere. 

The Northern Belle – Torbjørns Konserthall – torsdag 18. oktober,  20:00

Billettsalg hos Tikkio. Mer info: Facebookevent.

Forrige artikkelFredagsvideo: Leslie Stevens – Americanafest 2018
Neste artikkelRobbie Fulks til Norge i oktober
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here