Fredagsvideo: Leslie Stevens – Americanafest 2018

Over 8 dager i Nashville, så vil jeg anslå at jeg så et sted mellom 50 og 60 konserter. Men det ble lørdag før jeg fikk oppleve skikkelig countrymusikk. Det ble den fineste konserten jeg så der borte i år, og jeg tok meg den frihet å fange to låter på en litt humpete mobiltelefon av den sjarmerende Leslie med den fantastisk vakre stemmen. 

Leslie Stevens kan du lese mer om i denne anmeldelsen fra 2017, da jeg skrev om albumet The Donkey and The Rose. Som bonuslåt får du også hennes cover av Tom Petty’s «Southern Accents». Som hun sa, hun hadde ikke sørstatsdialekt, men syntes det var veldig gøy å synge med sørstatsdialekt – så hun plukket låten til en støtteplate for en tid tilbake, fordi hun synes den er så fin.

SHARE
Forrige artikkelDarrin Bradbury – Newark (Americanafest 2018)
Neste artikkelAnders Dahlberg & The Northern Belle til Bergen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here