DoD Sessions: Smooth Hound Smith

Når Smooth Hound Smith inviterer til fest, så gjør de det skikkelig. De lastet huset fullt av utstyr, hele bandet fikk plass i stuen og så løftet de enkelt og greit taket med sin energiske musikk.

Zach og Caitlin i front for Smooth Hound Smith er husvertene våre i Nashville, og i år var de heldigvis lenge nok hjemme fra turné til å spille litt i vår (sin egen) stue.

De slapp nylig den utsøkte platen Dog in a Manger, og det skulle ikke forundre oss om de tar turen innom Norge om ikke så alt for lenge.

Vi får høre låtene:

Sweet Tennessee Honey
Steal This Crown

Følg dem på Facebook. Sjekk ut nettsiden.

Forrige artikkelStream din favorittartist, og oppdag nye favoritter
Neste artikkelLilly Hiatt – Walking Proof
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here