DoD Sessions: Nick Nace

Nick Nace tok med seg promokopier av sin nye plate “Wrestling With The Mystery“, og kom på besøk i huset vårt i East Nashville under årets Americanafest. Den nye platen, som slippes idag, er produsert av Jon Latham – og spekket med glitrende låter som Nick har skrevet siden han flyttet til Nashville.

Den joviale kanadieren satte til livs halvparten av akevitt-lageret vårt, og leverte deretter to låter fra den nye platen (og en fra den forrige) som fortsatt henger i veggene i East Nashville.

Låtene vi får høre: 

“Dead Ends”
“Old Records”
“One More Song”

Videoen ligger som vanlig i toppen av artikkelen. Klikk på “Play” knappen.

Følg Nick Nace på Facebook.

(Foto: Arnulf Østerdal)
Forrige artikkelPer Berg – En gang var vi vikinger
Neste artikkelDoD Sessions: Malin Pettersen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here