DoD Sessions: Caleb Caudle (2019)

Caleb Caudle slipper sitt nye album “Better Hurry Up” den 3. april. Platen er innspilt i Cash Cabin Studio, der Johnny Cash spilte inn det meste av sine senere plater. Caleb har hatt et stjernelag med seg, og det er vel å si det litt mildt at vi gleder oss til det ferdige resultatet foreligger.

I 2018 besøkte Caleb oss på verandaen vår i East Nashville, og da spilte han to låter fra den kommende platen – “Better Hurry Up” og “Monte Carlo”.

I fjor inviterte han like godt seg selv på en ny session, og vi protesterte ikke akkurat da forslaget kom.

I juni kommer han tilbake til Norge, og i morgen slipper vi datoene til turnéen, som arrangeres av Out On The Rise.

Og frem til i morgen, så kan du kose deg med hans ferske Dust of Daylight Sesssion i toppen av denne saken.

Der får du høre følgende tre låter: (hvorav én er ny, og kommer på den nye platen!)

Tuscaloosa
New York City in the Rain
Wait a Minute

Følg Caleb på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans, der du kan forhåndsbestille platen.

 

Forrige artikkelMicah Schnabel – The Teenage Years Of The 21st Century
Neste artikkelDrive-By Truckers – The Unraveling
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here