DoD Sessions: Silver Lining

Silver Lining er helt i startgropen av hva som tegner til å bli et av de beste bandene Norge har sett. Det er ingen hemmelighet at vi er temmelig begeistret her hos Dust of Daylight, og forrige helg fikk vi endelig ta del i det som Oslofolket har vært så heldige å få oppleve med ganske jevne mellomrom det siste året. 

Die With Your Boots On tok med seg Silver Lining til Vestlandet! De besøkte Victoria i Bergen, og Tre Brør på Voss. Før konserten på Victoria, så inviterte vi til Dust of Daylight Sessions, og våre venner i Silver Lining spilte tre låter foran våre kameraer, i dunkelt lys og med et rolig men Bergensk laserbrus-vorspiel i baren rett bak oss.

Silver Lining byr på låtene “Take Me If You Want Me”, Gillian Welchs “Wayside / Back In Time” og “She Won’t Realize”. 

Silver Lining består av Stine Andreassen, Live Miranda Solberg, Bjørnar Ekse Brandseth og Halvor Falck Johansen. 

Klikk playknappen i toppen for å se Silver Linings Dust of Daylight Session.

EPen I’ll Be Waiting For You (in the grey) er ute nå. Følg dem på Facebook og Spotify, for snart kommer det plate!

 

Forrige artikkelNytt album fra John Moreland i mai
Neste artikkelJames McMurtry & The Heartless Bastards Live At Buckleys!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here