DoD Sessions: Kashena Sampson

Kashena slapp platen Wild Heart i 2017, omtrent akkurat da vi besøkte Nashville for Americanafest. I kofferten på vei hjem var vinylplaten, som skulle vise seg å bli en av mine favoritter fra det året. Denne videosessionen med Kashena var den aller første vi booket før vi dro til Nashville i 2018, og det var den aller siste vi spilte inn. Det var også den jeg gledet meg aller mest til før vi dro bort. Koffertene stod ferdig pakket, og vi fikk dette på teip før vi måtte suse til flyplassen for å rekke flyet hjem. 

Dette er den sessionen jeg har slitt mest med for å få et resultat som vi kan poste. Kashena møtte opp til avtalt tid, og fortalte at hun hadde blitt dønn forkjølet etter at hun kom hjem fra turné i England – men ville gjøre sitt beste. Og du store tid som hun leverte. Det er ikke mulig å høre at damen var dønn forkjølet og hostet kraftig mellom låtene. 

At kameramannen ikke leverte var den største utfordringen, og jeg har skrudd på denne videoen siden i fjor høst for å få det til å bli greit nok for publikasjon. Men til slutt måtte jeg bare tenke «fuck it, det er musikken som er viktig», og godta at videoen ikke er optimal. For lyden er perfekt, og Kashena synger som en gudinne. 

Tusen takk til Kashena som trosset sykdom og likevel leverte tre nydelige låter til våre lesere. Til Arnulf Østerdal som tok bilder og kjørte lyd underveis, til Tobias Østerdal som har skrudd glitrende lyd i ettertid, og til reisefølget Torbjørn, Helge, Petter og Willy som alltid klappet på riktig sted. 

Besøk Kashena på nett. Følg henne på Facebook. Sjekk ut Wild Heart på Spotify.

SHARE
Forrige artikkelAndrew Leahey & The Homestead – Airwaves
Neste artikkelSingel: Son Volt – Reasons
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here