DoD Sessions: Sally Jaye (The Nashville Sessions at Andrew’s)

Sally Jaye er for mange kjent som halvparten av duoen Ladies Gun Club, men hun har også en solokarriere som byr på et knippe særdeles gode låter. I tillegg driver hun Cafe Rooster Records sammen med mannen Brian Wright og noen gode venner. 

Da årets Nashvilleutgave av Dust of Daylight Sessions skulle planlegges, så var Sally et av de aller første navnene jeg ønsket å få på plass – og heldigvis fikk vi det til!

Vi var så heldige at vår gode venn Andrew Leahey tilbød oss å bruke stuen hans som innspilingslokasjon, og vi satte oss opp foran pianoet hans for å fange et helt utrolig knippe artister på video. 

Sally Jaye valgte seg låten “Til It All Makes Sense”, som du også kan finne på den digitale Cafe Rooster Sessions Vol. 2

Du kan sjekke ut duoen Ladies Gun Club – platen Take My Love Away er enormt god og har gjesteartister som Brian Wright og Aaron Lee Tasjan.

artistsiden til Sally Jaye finner du blant annet soloplaten Amarillo som vi kan anbefale på det sterkeste. Ellers kan du følge henne på Facebook

Støtt gjerne opp om Cafe Rooster Records, ikke bare er de verdens hyggeligste plateselskap – men de har masse kule ting til salgs!

Vi håper dagens Dust of Daylight Session faller i smak.

Takk til Sally Jaye, og til Andrew Leahey.

Takk til Arnulf Østerdal for foto og live lydkontroll, Tobias Østerdal for lydmix par excellence, og til T-Bone, Petter, Willy & Helge for klapping på riktig sted! (som vi likevel måtte klippe bort i miksen). 

Forrige artikkelDoD Sessions: Becky Warren (Nashville Front Porch Sessions)
Neste artikkelFredagsvideo: Bob & Una Walkenhorst – Get On The Bus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here