Fredagsvideo: Bob & Una Walkenhorst – Get On The Bus

For et par uker siden hadde Norge gleden av å ha besøk av duoen Bob & Una Walkenhorst.
Vår egen Eddie Christiansen var som vanlig på plass for å filme det hele, og ukens fredagsvideo er naturligvis “Get On The Bus” – fra John Dee i Oslo.

Det er en ikke spesielt subtil henstilling til alle amerikanere om å komme seg til stemmelokalene og si hva de FAKTISK mener om tingenes tilstand over there.

Det er ganske enkelt; har du ikke stemt, så har du samtidig sagt fra deg retten til å kommentere og være misfornøyd med Tingenes Tilstand. 

Forrige artikkelDoD Sessions: Sally Jaye (The Nashville Sessions at Andrew’s)
Neste artikkelDoD Sessions: Brian Wright (The Nashville Sessions at Andrew’s)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here