DoD Sessions: Brian Wright (The Nashville Sessions at Andrew’s)

Vår andre gjest under innspilling av våre Dust of Daylight Sessions hjemme hos Andrew Leahey var Brian Wright. Brian er en mye brukt gitarist og kapellmester i Nashville, og jeg tør våge påstanden at Aaron Lee Tasjans liveshows og musikk ikke hadde hatt den intensiteten uten Brian Wright.

Hans samarbeid med Tasjan er jo både velkjent og legendarisk, men han har også turnert Norge flere ganger sammen med Tom McRae. 

Dessuten er Brian en soloartist som står på egne bein, og låtene hans er noen virkelige perler. Han jobber for tiden med ny soloplate, men har generelt sett så mye å gjøre at det går saktere enn han skulle ønsket. Planen er at noe skal slippes i løpet av 2019, så vi må bare smøre oss med litt tålmodighet.

Låtene fra denne videoen finner du på utsøkte Cafe Rooster Sessions Vol 1 og Cafe Rooster Sessions Vol 2

Besøk Brian Wrights nettside, artistside på Facebook – og plateselskapet Cafe Rooster Records som han driver sammen med kona Sally Jaye og gode venner i East Nashville.

Låtene vi får høre er “Radar” og “Beans n Rice”. 

Takk til Brian Wright, til Andrew Leahey for å låne ut huset, til Crystal for å bare fikse alt, til Arnulf Østerdal for foto og live audio kontroll, og til Tobias Østerdal for lydmixen. Og til T-Bone, Helge, Petter og Willy for å klappe på riktig sted. 

Forrige artikkelFredagsvideo: Bob & Una Walkenhorst – Get On The Bus
Neste artikkelThe Bottle Rockets – Bit Logic
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here