DoD Sessions: Brent Cobb

Brent Cobb tok turen innom oss i forkant av Americanafest, for å spille noen låter for våre lesere. Han slapp singelen “Aint’ A Road Too Long” samme dag, og dro rett til lydsjekk i Ryman Audiotorium. 

Brent Cobbs siste plate Shine On Rainy Day er en favoritt hos flere her på bloggen, og tittelsporet han skrev sammen med Andrew Combs (som på sin plate All These Dreams) kaller den “Rainy Day Song”) ble nettopp utgitt på Lee Ann Womacks siste plate The Lonely, The Lonesome & The Gone. 

Brent tok plass i stuen og ga oss “Ain’t A Road Too Long” og “Diggin’ Holes”. Vi var egentlig ferdig med opptaket, og samtalen hadde dreid inn på helt andre ting enn denne videosessionen da Brent foreslo å spille én låt til. Og ut av ermet tryllet han en coverlåt fra filmen Cool Hand Luke, der Paul Newman sitter på en seng med en banjo og spiller en fantastisk versjon av “Plastic Jesus”. Brent tok den helt ned, og ga oss gåsehud av ren nytelse. 

Forrige artikkelVideo: Andrew Leahey – Start The Dance
Neste artikkelJohn Paul White and his Single Lock Records Roster
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here