Video: Andrew Leahey – Start The Dance

Mange av dere kjenner Andrew Leahey som gitaristen i bandet til Jon Latham, og som Elizabeth Cooks foretrukne gitarist den siste tiden.

Men Andrew har sitt eget band Andrew Leahey and The Homestead – og de er snart klare med platen We Came Here To Run, som allerede har blitt et av mine favorittalbum så langt i år. Og det er ikke utgitt enda… vi lover en godbit som kommer til å treffe alle som er glad i Amerikansk Heartlandrock. 

For et par uker siden spilte Andrew på Outlaw Cruiset fra Florida til Mexico, og bildene av han og Rodney Crowell sier vel alt om hvordan DE hadde det på tur.

I videoen i toppen debuterer Andrew en av låtene fra den kommende platen, og nydelige denne akustiske versjonen gir et inntrykk av det vi har i vente. Skulle jammen ønske noen hadde booket Leahey til Norge i høst… Nei vent nå litt… 

Kos dere med Andrew Leahey og «Start The Dance», fra Krackerfarms videosession.

(klikk på bildene for store versjoner)

SHARE
Forrige artikkelJason Isbell & The 400 Unit til Bergenfest
Neste artikkelDoD Sessions: Brent Cobb
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here