Fredagsvideo: Jon Latham & The Lifers – Learning Now

Vår kjære venn Jon Latham har samlet The Lifers virtuelt, og sammen har de laget videoen “Learning Now” fra platen Lifers.

Og setningen “I know better than the lessons I’m learning now” er vel mildt sagt ganske betegnende på hele situasjonen våre venner der borte gjennomgår i et land som minner mer og mer om en dystopisk fremtidsvisjon underlagt en hakkende gal despot, enn et utviklet land i 2020.

Våre venner fra Nashville er ukens fredagsvideo. Ha en fortreffelig fredag!

 

Forrige artikkelThe Yum Yums – For Those About To Pop
Neste artikkelSinglefredag – Bendik Brænne, Eliot Bronson, Kathleen Edwards, Andrew Leahey
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here