DoD Sessions: Justin Peter Kinkel-Schuster

Justin Peter Kinkel-Schuster ble anbefalt meg av Justin Osborne fra SUSTO, da han spilte huskonsert hos oss i Bergen for et par år siden. Vi slo raskt kloa i LPen Constant Stranger, som virkelig falt i smak.

I fjor kom platen Tenkiller med duoen Marie/Lepanto, som han laget sammen med Will Johnson. Og i år kom soloplaten Take heart, Take Care.

Da årets Nashvilletur ble planlagt, så viste det seg at Justin ved en tilfeldighet skulle spille på Basement samme kveld som vi ankom byen. Dermed ble det kjapp levering av bagasje i huset, før vi fliste avgårde til Basement for å se Justin Peter Kinkel-Schuster.

Vi hadde på forhånd avtalt å lage en Dust of Daylight Session morgenen etter, men jeg ville gjerne se bandet live i tillegg. Det er vel ikke fritt for at en jetlagged gjeng fra Bergen sleit litt med fokuset, men vi fikk likevel med oss nok til å skjønne at Take Heart, Take Care er en juvel av en plate.

Og i sin session deler vår nye venn to låter derfra, samt en helt ny, u-utgitt låt.

Det vi får høre:

Take Heart, Take Care
Old Records
One More Song

Følg Justin Peter Kinkel-Schuster på Facebook. Kjøp plater via nettsiden.
Take Heart, Take Care er faktisk tilgjengelig i Norge på vinyl via ARK.no (!)

Forrige artikkelCharles Wesley Godwin til Norge i februar
Neste artikkelPodcast: Skrangel i fjøset
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here