fbpx
Forsiden Alle poster Podcast Podcast: Skrangel i fjøset

Podcast: Skrangel i fjøset

Vi vil gjerne ønske velkommen til en helt ny Podcast, som har fått navnet “Skrangel i fjøset”.

Podcasten er et samarbeid mellom Casper Håland fra Skranglefantene, og Rune fra Dust of Daylight.

De to har i en årrekke brukt i overkant mye tid på å kjefte på hverandre over den andres musikksmak. Casper synes Rune bruker alt for mye tid på sutrete gamle gubber med sure kassegitarer. Rune synes Casper hører alt for mye på musikk som spilles av musikere med særdeles begrensede musikalske evner.

Det hele er egentlig mye mer meget vennligsinnet, og innerst inne tror jeg at begge to respekterer den andres musikksmak – men siden begge to elsker å krangle med hverandre på prinsippielt grunnlag – så har det utviklet seg til en greie som de bestemte seg for å teste ut i podcastformat.

Konseptet er enkelt:

Casper spiller en låt for Rune, og prøver å overbevise ham om at dette er de musikalske gudenes gave til menneskeheten. Deretter får Casper kjeft, og Rune spiller en låt som skal bevise at triste menn med kassegitar er mer givende å høre på enn skrangel og sure gitarer. Så får Rune kjeft for å velge kjedelig musikk. Og så gjenstår det å se om de to er i stand til å bli enige om noe som helst.

Pass på at du sjekker ut Skranglefantene.com, der du kan lese som obskure plater utgitt i et håndfull eksemplarer på vinyl, som gjør Casper helt ekstatisk av lykke.

Vi får høre musikk fra : Schizophonics, Ben Jarrell, The Sonic Dawn, Mike & The Moonpies, Gin Lady, Vandoliers, The Kliek, Becky Warren, Riley og Michael McDermott.

Bruk en time og fire minutter av livet ditt på dette, det er – om ikke annet – ganske unikt.

Dust of Daylight  Podcast
Dust of Daylight Podcast
Podcast: Skrangel i fjøset
Loading
/

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here