Plutselig oppdaget vi at forrige podcast ble laget i mars 2014. Men sammen med Jan Kristoffer har jeg satt meg som mål å få til en litt mer jevnlig produksjon, og vi har testet ut litt nymotens teknologi som gjør at vi nå kan presentere årets første Podcast fra Dust of Daylight.

Vår første sending er preget av at programlederne ikke har møttes på en stund, og har dermed veldig mye å snakke sammen om. At vi starter med de to skravlebøttenes favorittplater fra 2016 gjør ikke saken bedre. Vi beklager på forhånd overvekten av skravling i forhold til musikk i årets første podcast.

Dagens podcast inneholder musikk fra Richard Shindell, Becky Warren, The I Don’t Cares, Grant Lee Phillips, Stray Birds, Big Shoals, Western Centuries, Aaron Lee Tasjan, Michael McDermott og Richmond Fontaine.

Jan Kristoffer deler litt innsikt i Richmond Fontaine og outer sin bror som i overkant opptatt av Paul Westerberg, Rune forteller om turneen med Michael McDermott og outer både sitt eget og Jan Kristoffers nye tredemølle-regime.

Vi håper å være tilbake om et par uker, der vi presenterer ny musikk vi gleder oss til i 2017.

Last ned podcasten, den er på sånn ca 250b i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

  Dust of Daylight - Podcast 1 - 2017 (239,9 MiB, 1 296 hits)

Spilleliste:

  1. Richmond Fontaine – I Got Off The Bus
  2. Michael McDermott – Getaway Car
  3. Richard Shindell – Your Guitar
  4. The Stray Birds – Sabrina
  5. Big Shoals – You Ain’t Nothing Like The Girls Back Home
  6. Western Centuries – Double Or Nothing
  7. Becky Warren – Dive Bar Sweetheart
  8. I Don’t Cares – Out Of My System
  9. Grant Lee Phillips – Moccasin Creek
  10. Aaron Lee Tasjan – Dime

SHARE
Forrige artikkelDori Freeman – Dori Freeman
Neste artikkelFra toppen av Mount Renraw
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here